Український тренер та футбольний експерт Олег Федорчук прокоментував склад збірної України у спарингу проти “Брентфорда 2”, а також висунув свою теорію, за рахунок чого можна буде завдати проблем підопічним Саутгейта:

“Товариські ігри важко пояснювати. Я от не розумію, чому Яремчук виходить у стартовому складі. Це для мене загадка. Мені здається, що це не фінальний вигляд стартового складу. Я вважаю, що Ротань хотів переглянути багатьох футболістів, трохи заплутати англійців.

Адже ми розуміємо, що 45 хвилин це — міліметри. Наш основний козир — неочікуваність. Також важливо обрати правильну стратегію на гру. Адже тактики змінюються, а стратегія повинна бути одна та правильна.

У нас є неймовірно швидкі футболісти в групі атаки. Циганков і Мудрик повинні будуть показувати свої найкращі якості, а для цього потрібно підібрати правильну стратегію, щоб їх швидкість принесла нам користь”, – сказав Федорчук.

Відзначимо, що у 2022-му році Яремчук взяв участь у шести офіційних матчах збірної, у яких він відзначився один голом (у ворота Шотландії в плей-оф ЧС). Також нещодавно нападник провів перший тайм у спарингу проти “Брентфорда 2”, але не записав до свого активу жодної результативної дії, змарнувавши гольовий епізод.