Збірна України провела товариський матч з англійським «Брентфордом».

Правда, грали не проти головної команди. На поле вийшов другий склад британців, переважно з гравцями команди U-23. Україна обіграла суперника.

У своєму дебютному матчі відзначився Олександр Сваток. Зустріч проходила за закритими дверима. Для України цей матч був підготовкою до зустрічі з Англією у відборі до Євро-2024.

Поєдинок Англія – Україна відбудеться в неділю 26 березня.

Товариський матч:

Україна — Брентфорд (Англія) — 2:0

Україна: Лунін (Шевченко, 46), Караваєв (Мірошниченко, 46), Сваток (Попов, 46), Матвієнко (Сарапій, 46), Миколенко (Соболь, 46), Степаненко (Піхальонок, 46), Бондаренко (Циганков, 46), Мудрик (Судаков, 46), Малиновський (Коноплянка, 46), Буяльський, Яремчук.

Голи: Сваток (22), Судаков (65).

Зустріч на домашній арені клубу «Вімблдон» Cherry Red Records Stadium, на якій був присутній ексголовний тренер збірної України Андрій Шевченко, прогнозовано пройшла з ігровою перевагою «жовто-синіх» і закінчилася перемогою нашої команди. У першому таймі дебютним голом за збірну України відзначився захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток, який точно пробив головою після подачі з кутового у виконанні Малиновського, а після перерви свій перший м’яч за «жовто-синіх» забив півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков, котрий вийшов на заміну.

Додамо, що Андрія Ярмоленка, у якого мало шансів зіграти проти англійців, як і Сергія Сидорчука, котрий застудився, не було навіть у заявці на поєдинок.

Нагадаємо, що збірна України у відбірному циклі чемпіонату Європи зіграє в одній групі з Італією, Англією, Північною Македонією та Мальтою.