Головний тренер турецького “Бешикташу” Шенол Гюнеш заявив про зникнення півзахисника збірної Англії Деле Аллі. Його вже кілька днів ніде не можуть знайти.

Футболіст просто безвісти зник, повідомив тренер в інтерв’ю Daily Mail.

У Туреччині вирішили звернутися до преси щодо допомоги у встановленні місцеперебування 26-річного Деле Аллі. Півзахисник перебрався до стамбульського “Бешикташу” на правах оренди з “Евертона” влітку 2022-го року. Нинішнього сезону він зіграв 13 матчів у всіх турнірах.

Декілька тижнів тому Шенол Гюнеш надав Деле Аллі коротку відпустку для того, щоб футболіст відпочив і повернувся на поле повним сил. Через деякий час англієць перестав відповідати на дзвінки та повідомлення. Друзі Деле Аллі також його не бачили.

Декілька років тому Деле Аллі був відомим в англійській Прем’єр-лізі футболістом, гравцем стартового складу збірної Англії та “Тоттенгема”. Його двічі було визнано “Молодим гравцем року” в АПЛ, брав участь у матчах Кубка Світу-2018.

Проблеми Деле Аллі розпочалися навесні 2019 року. Футболіста стали переслідувати травми, після чого він поступово вибув з основи “шпор” та збірної Англії. Перехід до “Евертона” не допоміг півзахиснику реанімувати кар’єру. Переїзд до Туреччини дався гравцеві важко — він скучив за рідним домом і нудьгував.