Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні поділився очікуваннями від матчу проти Англії.

«Підготовка йде добре. Неаполь підтримає нас своєю теплотою. Сподіваємося, буде хороший матч. Ми грали в Лізі націй, яка схожа на Євро, бо там грають найсильніші команди. Вже грали там двічі з Англією, але цей матч – інша історія. Ми б хотіли добре почати кваліфікацію Євро-2024.

Ми пройшли шлях великої радості від перемоги на Євро-2020 до великого розчарування через невихід на ЧС-2022. Ми цього не заслуговували. Ми двічі кваліфікувалися до фіналу чотирьох Ліги націй, тепер нам потрібно починати з нуля.

Хочемо виграти Лігу націй і пройти кваліфікацію на чемпіонат Європи, щоб ми могли грати як чинні чемпіони.

У Лізі націй ми грали за іншою схемою, але команда здатна змінюватися. З 4-3-3 почуваємося спокійно, особливо, коли хочемо провести активний матч.

Наші матчі з Англією вже стали класикою. У них одна з найкращих команд у світі. Там надзвичайні футболісти. Буде дуже тяжкий матч, постараємося показати свій футбол. Обом збірним буде непросто. Поки англійські вболівальники поводяться добре, проблем не буде.

Для мене буде дуже емоційно провести перший матч без свого асистента Віаллі. Ми мали велике щастя мати його в нашій команді. Що трапилося – велике розчарування. Такі люди, як він – безсмертні.

У півзахисті у нас немає великих проблем. Маємо великий вибір футболістів. Вони всі хороші гравці, деякі залишилися вдома і скоро повернуться. В обороні у нас будуть більш-менш ті ж гравці, не буде Бонуччі. Я міг би щось змінити попереду, але ми маємо досить позитивний вигляд в атаці.

Ретегі приїхав у збірну з Аргентини. Потрапити в команду, не граючи у Європі – не так просто. Йому треба трохи часу, але він вихований та розумний хлопець. Він хороший центрфорвард, молодий, ми маємо велику довіру, потрібно дати цьому час», – сказав Манчіні.

Матч почнеться о 21.45.