Віталій Пономарьов прокоментував своє призначення на посаду головного тренера «Руха».

«Дуже дякую керівництву клубу за довіру. Звичайно, це відповідальна місія, адже зараз команда перебуває в непростій ситуації, потрібно вирішувати завдання. Тому зрозуміло, що грати в чемпіонаті U-19, де ми йдемо на першому місці, було б спокійніше. Але потрібно постійно професійно зростати.

Я цих хлопців, які зараз перебувають в основній команді, добре знаю, я в них упевнений. Думаю, що їм до снаги вирішувати серйозні завдання. Усвідомлюємо, що це молода команда, яка буде помилятися. Та все ж першочергово треба вирішити головне завдання – залишитися в УПЛ.

Для мене це новий виклик. Я, звичайно, мріяв про таку пропозицію від керівництва клубу, як і кожен тренер мріє про постійне професійне зростання. Для мене подвійною мотивацією є те, що багато хлопців пройшли через нашу команду U-19, я їх усіх добре знаю, а це практично 80 відсотків усієї команди. Тому хотілося далі з ними працювати. Я вірю в їхні можливості. Переконаний, що цим футболістам є ще куди зростати у професійному плані.

Будемо грати у той футбол, у який грала наша команда U-19, – агресивний футбол. Хочемо діяти з позиції тиску. Звичайно, що не все відразу буде виходити. Але ми однозначно спробуємо заграти в атакувальний футбол», – сказав Пономарьов.