Наставник молодіжної команди «Руху» U-19 Віталій Пономарьов став головним тренером першої команди.

«Сьогодні для футбольного клубу «Рух» розпочинається нова віха в історії.

Віталій Пономарьов офіційно став головним тренером основної команди. Хотів би привітати з цим Віталія Юрійовича та його тренерський штаб. У клубі ми всі щиро віримо у тренерський талант Віталія Пономарьова.

У нашого клубу є чітка стратегія розвитку. Ми свідомо робимо ставку на нашу талановиту молодь, адже розуміємо, що у нас зараз в руках золоте покоління українських футболістів. Ми розуміємо усі виклики. Попри це, продовжуємо дотримуватись філософії клубу. Наші вболівальники хочуть бачити яскравий та атакувальний футбол. Можливо в команди ще не має досвіду, тому і результати ненайкращі. Але я впевнений, що ми рухаємось правильним шляхом.

Віталій Пономарьов має повну довіру від керівництва клубу. Я впевнений, що йому під силу виконати усі поставлені завдання та відкрити для українського футболу ще не одного таланта.

Цей тренер продемонстрував історичний результат на рівні юніорської команди. Хочеться вірити, що він зможе показати високі результати роботи й в головній команді у нашій структурі під назвою «Рух», — написав засновник команди Григорій Козловський.