Бразильський рекордсмен Дані Алвес навіть за гратами продовжує насолоджуватися футболом. Ексфутболіст Барселони очікує за гратами вирок суду за підозрою у згвалтуванні.

Ще в грудні минулого року Дані Алвес грав на чемпіонаті світу-2022 в Катарі, а всього лише через кілька місяців демонструє дриблінг співкамерникам у в’язниці. Найтитулованіший футболіст в історії не втрачає оптимізму та сподівається незабаром опинитися на свободі.

За інформацією іспанських ЗМІ, бразилець повністю адаптувався до життя у в’язниці. Він потоваришував зі своїми співкамерниками, які його дуже добре прийняли у свій колектив. Його часто можна побачити в оточенні ув’язнених, яким він роздає автографи.

Ба більше, бразилець регулярно грає у футбол з товаришами по в’язниці та навіть відзначився дублем в одному з матчів.

Адвокат спортсмена Міраїда Пуентес, яка відвідує його щотижня, запевняє, що Алвес перебуває у чудовому настрої і впевнений у своїй невинуватості. Вона спростувала інформацію останніх днів про нібито голодування та інші проблеми титулованого футболіста.

Нагадаємо, що Дані Алвеса звинуватили у сексуальному насильстві після інциденту в нічному клубі Барселони 30 грудня 2022 року.

20 січня 2023 року ексзахисника Барселони взяли під варту. 39-річний футболіст очікує вирок суду у в’язниці, яка знаходиться за 40 кілометрів від столиці Каталонії.
Востаннє Алвес грав у професійний футбол 8 січня, коли Пумас грав проти Хуареса в чемпіонаті Мексики. 20 січня клуб розірвав контракт із правим захисником.