До Лондона українські збірники діставались спершу двома групами з Києва та Львова до Польщі. Після чого футболісти автобусом доїхали до аеропорту у Жешуві, де безпосередньо до них приєднався Євген Коноплянка, який повертається у головну команду країни після 2-річної перерви.

33-річний атакувальний півзахисник тепло привітався з іншими футболістами збірної, з якими вже давно не бачився.

О 13:30 (за київським часом) наша збірна чартерним рейсом із Жешува вилетіла до Лондона. “Синьо-жовті” розташувались у місцевому готелі “Hilton Syon Park”. Українські легіонери Андрій Лунін, Едуард Соболь, Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Руслан Маліновський прибудуть у розташування збірної протягом дня.

20-го березня на футболістів чекатимуть відновлювальні фітнес-вправи на території готелю. А вже 21-го числа збірники проведуть перше тренування під керівництвом виконувача обов’язків головного тренера Руслана Ротаня на базі англійського Брентфорда.

Нагадаємо, що 26-го березня збірна України стартує у відборі на чемпіонат Європи-2024. Першим суперником “синьо-жовтих” буде Англія. Поєдинок відбудеться на переповненому “Вемблі”.

Руслан Ротань був змушений зробити деякі корективи у заявці команди через отримані травми. У Лондон разом із командою прилетіли довикликані Денис Попов, Денис Мірошниченко та Микита Шевченко.

Заявка збірної України на матч проти Англії

  • Воротарі: Андрій Лунін, Анатолій Трубін, Микита Шевченко.
  • Захисники: Олександр Караваєв, Денис Попов, Микола Матвієнко, Віталій Миколенко, Ілля Забарний, Едуард Соболь, Олександр Сваток, Едуард Сарапій, Денис Мірошніченко.
  • Півзахисники: Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Артем Бондаренко, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Олександр Піхальонок, Андрій Ярмоленко, Руслан Маліновський, Олександр Зінченко, Віктор Циганков, Михайло Мудрик, Євген Коноплянка.
  • Нападники: Роман Яремчук, Артем Довбик.