Після того, як лондонський “Арсенал” драматично вилетів із Ліги Європи, у серії пенальті поступившись дорогою до чвертьфіналу португальському “Спортінгу”, підопічні Мікеля Артети відігралися в АПЛ на скромному “Кристал Пелас”, звідки нещодавно ще й пішов головний тренер – легенда “канонірів” Патрік Вієйра.

“Арсенал” легко розібрався з гостями, менш ніж за годину ігрового часу змусивши Джо Вітворта тричі виймати м’яч із сітки власних воріт, а потім довівши матч до великої перемоги – 4:1.

Український легіонер “канонірів” Олександр Зінченко відіграв 65 хвилин, покинувши поле за рахунку 3:1 – і отримав від статистичного порталу SofaScore міцні сім балів за десятибальною шкалою, нарівні з капітаном команди Мартіном Едегором (оцінка нижче – у центрдефа Габріеля Магальяйнша та кіпера Аарона Ремсдейла).

За матч із "Кристал Пелас" Олександр Зінченко отримав 7 балів за 10-бальною шкалою - изображение 1

Трохи нижче дії лівого захисника “Арсеналу” оцінив портал WhoScored – 6.8 бала. Але трохи вище, ніж у Магальяйнша з Ремсдейлом, та Кірана Тірні, який вийшов замість Зінченка за позицією, а також всіх інших резервістів “канонірів”.

За матч із "Кристал Пелас" Олександр Зінченко отримав 7 балів за 10-бальною шкалою - изображение 2