Categories: УПЛ

УПЛ. Колос мінімально поступився Минаю

В межах 18-го туру УПЛ ковалівський Колос зазнав поразки від закарпатського Миная

УПЛ, 18-й тур.

Колос Ковалівка – Минай  0 : 1.

0 – 1. Кравчук – 9.

Колос після мінімальної перемоги над Рухом піднявся на шосту сходинку. Натомість Минай у попередньому турі розписав бойову нічию з Олександрією, продовжуючи боротьбу за виживання. Господарі активніше розпочали свій 50-й домашній матч в УПЛ, проте закарпатцям вдався швидкий гол. Гончаренко заблокував удар Твердохліба фактично впритул. Гості отримали право на кутовий – Воробчак ідеально навісив, а Кравчук головою переправив м’яч у дальній кут.

Ковалівці побігли відігруватись. Болбат і Богданов стріляли з дистанції. Перший поцілив у суперника, а екс-динамівець не влучив у лівий від кіпера кут. Колос частіше контролював м’яч, цікавіше комбінував. Тоді як підопічні Шарана робили ставку на контратаки, і це працювало. В середині першого тайму Твердохліб запустив у прорив Гечева, той пробивав у ближній, але Волинець виручив.

Ємець і Гечев небезпечно зіштовхнулися головами. Обом знадобилася допомога лікарів. Зрештою і захисник Колоса, і форвард Миная зуміли продовжити гру. Перед перервою команди обмінялися гольовими нагодами. Волинець впорався з ударом Твердохліба, який замикав прострільну передачу Булези з лівого флангу.

Вже у наступній атаці команду Шарана врятувала стійка. Оріховський після ефектної стіночки з Болбатом стріляв без шансів для Бандури, та каркас зіграв за гостей. Відпочивати колективи пішли за мінімальної переваги закарпатців, які були переконливішими на завершальній стадії.

Другий тайм розпочався з небезпечного моменту біля воріт Бандури. Богданов навісив, а Гончаренко промахнувся головою з незручної позиції. Колос продовжував тиснути, однак погана реалізація зводила нанівець усі атакувальні потуги ковалівців. Безбородько вгатив поруч зі стійкою, а згодом фанатастичну нагоду втратив Лисенко, який вийшов на заміну. Форвард Колоса з кількох метрів пробив у стійку, а з добиванням Ільїна впорався Бандура, виконавши розкішний сейв.

Попри відчутну перевагу за ударами по перерві (9:3) Колос так і не зумів врятуватися від поразки. Відтак, Минай перервав серію з чотирьох матчів без перемог і піднявся на 13 сходинку (18 очок). Стільки ж пунктів в активі Чорноморця та Вереса, які перебувають вище.

Максимович Назар

Recent Posts

Шанси Довбика стати кращим бомбардиром Ла Ліги зросли до 74%

Український нападник «Жирони» Артем Довбик продовжує залишатися на першому місці в таблиці кращих бомбардирів поточного сезону в…

33 хв. ago

Патрік ван Леувен: Бражко здійснив неймовірний стрибок. Це машина

Колишній головний тренер «Зорі» та «Шахтаря» Патрік ван Леувен поділився думками про гру опорного півзахисника «Динамо» Володимира Бражка.  …

35 хв. ago

Сергій Болотніков: У Шахтарі дуже незадоволені моїм інтерв’ю зі Срною

Ведучий KDK Сергій Болотніков розповів, що в «Шахтарі» лишилися невдоволеними його інтерв’ю з Дарійо Срною. Читати далі

37 хв. ago

Арбітрам УПЛ можуть підняти оплату за матч з 1 до 2 або 2,5 тисячі доларів – при цьому буде й преміювання від клубів

Журналіст «Профутболу» Володимир Звєров розповів, що зараз обговорюють підняття оплати роботи арбітрів УПЛ. Читати далі

38 хв. ago

Володимир Генінсон прокоментував призначення Вишняка віцепрезидентом Колоса

Віцепрезидент «Колоса» Володимир Генінсон прокоментував відставку Ярослава Вишняка з посади головного тренера команди після матчу з «Олександрією» (0:0). Читати далі

2 години ago

Джан Пʼєро Гасперіні: На цю мить Ліга Європи – мета, яка найбільше хвилює Аталанту

Головний тренер «Аталанти» Джан Пʼєро Гасперіні поділився очікуваннями від матчу з «Марселем» у Лізі Європи. Читати далі

2 години ago