Вболівальники Жирони: Циганков – найкращий український футболіст на даний момент

Іспанські вболівальники не перестають дивуватися з того, наскільки добре грає Віктор Циганков, який продовжує всіх радувати своєю грою та результативними діями за «Жирону».

Нагадаємо, вчора українець оформив за свій клуб дубль Не всі відразу повірили в те, що українець зможе заграти в Іспанії і йому не знадобиться багато часу на адаптацію, але з кожним матчем Циганков все більше і більше закохує в себе вболівальників «Жирони».

Farias: Не хотілося б перехвалювати Циганкова, але він не просто ключовий гравець команди. Без нього вже неможливо уявити «Жирону».

Ramon: Циганков не тільки забиває голи і віддає результативні передачі. Насправді він привніс щось особливе в гру команди. «Жирона» з Циганковим почала грати в красивіший і технічніший футбол. Мені це дуже подобається. Українець змусив інших гравців діяти розумніше, хитріше. Багато наших футболістів уже зараз орієнтуються на Циганкова.

Antia: Я говорив про це відразу після переходу, але тоді мене висміяли і сказали, що я не розуміюся на футболі. Так ось, Циганков уже влітку можете перейти в Реал, Барселону або Атлетико. Це гравець, який здатний посилити будь-яку команду Прімери. Просто він зробив крок назад, щоб потім зробити багато кроків уперед. То був дуже розумний вчинок для Циганкова. Але зрозуміло, що в нашій команді він не затримається.

Linares: Циганков за кілька матчів приніс більше користі команді, ніж деякі інші футболісти «Жирони» за весь сезон Якщо українець продовжить так грати, то влітку його вже буде продано за дуже солідну суму в топ-клуб.

Compaore: Коли Циганков прийшов до команди, було багато побоювань з приводу того, що він не зможе адаптуватися під іспанський футбол, що він не готовий грати на такому рівні. Але то його сильно недооцінили, то наші журналісти насправді не особливо розуміються на футболі, особливо за межами Іспанії. Що ймовірніше.

Alvarez: Трансфер Циганкова найкращий для «Жирони» за багато років! Підписати такого неймовірного гравця за 5 мільйонів — це успіх нашого керівництва клубу. Реальна ціна гравця такого рівня мільйонів 40-50 на сучасному трансферному ринку. Але таких грошей у нас немає, тому і гравців рівня Циганкова раніше в команді не було.

Branjas: Читав десь, що Циганков влітку піде з «Жирони», у нашому клубі він просто транзитом На жаль, це схоже на правду. У «Жирони» просто немає таких грошей, щоб утримати Циганкова в команді. Так і немає сенсу в цьому. Краще продати його за 30-35 мільйонів та купити інших гравців.

Enock: Дивлячись на гру Циганкова, мені навіть шкода, що ми не змогли запросити його минулого літа. Кажуть, що переговори клуби вели ще в серпні, але тоді «Динамо» зажадало 20 мільйонів євро або близько того. Можливо, якщо би «Жирона» підписала Циганкова влітку, то наш клуб зміг би навіть за місце в Лізі чемпіонів поборотися.

Ronald: Рівень Циганкова було видно навіть тоді, коли він грав за «Динамо» в Лізі чемпіонів Один із небагатьох українських гравців, за якими було цікаво спостерігати. У «Жироні» Циганков показує те, що він дійсно здатний на багато чого і у нього є потенціал грати ще краще.

Gucci: Фантастичний футболіст, який продовжує мене дивувати Ми вже зараз бачимо, наскільки сильний Циганков. Але є відчуття, що це ще не його максимум. Українець здатний на більше. Але дуже важливо, щоб інші футболісти намагалися краще розуміти Циганкова, бо інакше весь потенціал українця зникає даремно.

Aponte: Циганков сьогодні зробив все для перемоги «Жирони», але він не може грати один за всю команду Ми мали сьогодні вигравати, але з такими гравцями в обороні складно мріяти про єврокубки і немає сенсу ставити перед командою високі цілі. Розчарований, що ми не змогли виграти в такому матчі, коли було достатньо шансів, щоб без проблем взяти три очки.

Sannoh: Циганков виділяється на полі. Він був кращим у складі обох команд. Якщо б наші футболісти трохи краще використали свої моменти, то сьогодні би «Жирона» виграла. Так і в кінці матчу арбітр мав призначати пенальті, чомусь вирішивши пошкодувати «Райо».

Western: Циганков — дуже корисний гравець Здається, що він вміє все. Я досі здивований, що він вирішив перейти в «Жирону». Здається, що він дуже сильно виділяється на тлі більшості інших гравців нашої команди.

Ginesta: Для «Жирони» трансфер Циганкова був одним із кращих рішень Я радий, що ми не стали чекати до літа, щоб підписати його безкоштовно. Циганков уже довів, що може тягнути команду за собою і приносити команді перемоги. Ну або допомагати зіграти внічию. У будь-якому разі, це футболіст дуже високого рівня.

Flores: Хто міг подумати, що Циганков настільки сильний гравець? Багато було про нього розмов, але я скептично ставився до того, що сильний гравець міг сам вибрати «Жирону», маючи при цьому пропозиції від сильніших команд. Зізнаюся, що помилявся. Віктор дуже крутий футболіст.

Balmaceda: Після переходу Циганкова в «Жирону» я посперечався з другом про те, скільки голів заб’є українець за ці півроку. Друг сказав, що не більше трьох, а я був впевнений, що мінімум 10. Спочатку я подумав, що сильно погарячкував, але тепер розумію, що Циганков може перевершити всі очікування.

Mias: Зараз можна прочитати багато коментарів від людей, які нібито з самого початку були впевнені, що Циганков буде таким крутим гравцем і бути настільки ефективним. Але я в це не вірю. Українець цілком міг і не заграти в Іспанії, і де тоді були би всі ці експерти?

Beltran: Циганков міг стати кращим гравцем сезону в Лізі, але боюся, що це нереально в наш час, коли все вирішують популярність і відомість гравця, і клубу, за який він виступає. Саме тому нагороди майже завжди віддають гравцям «Барселони» або «Реала», навіть якщо насправді вони не були найкращими цього сезону.

Qelasco: Мені завжди подобалися гравці з футбольним інтелектом Гравці, які не тупо бігають по флангу і навішують в нікуди, а ті, хто думають на полі і намагаються діяти непередбачено. Циганков саме такий футболіст, за грою якого приємно спостерігати і від нього завжди чекаєш чогось незвичайного.

Vilella: Циганков — найкращий український гравець на даний момент Смішно було, коли журналісти розкручували Мудрика, який тепер сидить на лавці запасних. Хто ще там є? Зінченко, який постійно помиляється в обороні чи Лунін, який готовий усе життя сидіти в дублі «Реала» заради нових медалей? Я уважно вивчав збірну України, коли вона грала проти Іспанії. І ще тоді звернув увагу на Циганкова. Він кращий у країні, просто він скромний хлопець і уникає зайвої уваги, тому багато хто про нього раніше не чув.

Максимович Назар

Recent Posts

Конте хоче тренувати один з клубів Серії А наступного сезону

Італійський тренер Антоніо Конте хоче тренувати клуб Серії А наступного сезону через сімейні обставини. Про це повідомляє…

9 хв. ago

Георгій Судаков: Марлон Гомес – дуже розумний футболіст, тому ми, можна сказати, за поглядом розуміємо один одного

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков поділився думками про Марлона Гомеса. Читати далі

21 хв. ago

Легенда Челсі: Мудрик не уявляє як грати у футбол з товаришами по Челсі

Екс-захисник "Челсі" Франк Лебеф поділився думками про гру вінгера "синіх" Михайла Мудрика в грі з…

1 годину ago

Сака: Пам’ятаємо минулорічний досвід, і ми готові до останніх трьох матчів

Нападник Арсеналу Букайо Сака поділився думкою BBC про чемпіонські перегони АПЛ.Читати далі

2 години ago

ПСЖ оновив рекорд Франції з перемог у чемпіонаті

ПСЖ став чемпіоном Франції. За три тури до фінішу команда гарантувала собі золото. Монако вже…

2 години ago

Лотар Маттеус: Баварія має невелику перевагу – Реалу просто пощастило пройти Манчестер Сіті

Колишній гравець «Баварії» Лотар Маттеус поділився думками про матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «Реала». Читати далі

2 години ago