В. о головного тренера “Металіста” Періца Огнєнович прокоментував результат матчу 17-го туру УПЛ проти “Олександрії” (0:0).

– Ми знали, що буде важка гра. “Олександрія” – дуже добра команда. Ми старалися зіграти якомога краще у цьому матчі. Я думаю, нічия – це реальний результат.
Читайте такожФіорентина їде до Польщі. Відбулось жеребкування чвертьфіналу Ліги Конференцій

– Ви цим результатом задоволені?

– Ми програли дві попередні гри, хотіли виграти сьогоднішню, але у “Олександрії” дуже якісний контроль м’яча, це одна з найкращих команд України. Тож я скажу, що можемо бути задоволені результатом.

– Сьогодні вперше за велику кількість матчів “Металіст” не пропустив гол. Ведеться якась робота з лінією захисту? Відчуваєте прогрес команди в цьому компоненті?

– Так, звісно, ми сьогодні зіграли внічию, не пропустили м’яч – це краще, аніж у двох попередніх матчах. Будемо старатися працювати над цією фазою гри, бо в перших двох матчах цього не вистачало.

– Зараз буде двотижнева пауза. Для “Металіста” – це плюс, чи хотілося продовжувати, щоб не було паузи?

– Ми будемо працювати, у нас є завдання залишитися у лізі, ми знаємо, де нам не вистачає якості гри. Тож будемо продовжувати працювати і вже починаємо готуватися до наступної гри, – сказав Огнєнович.