Півзахисник “Кривбасу” Артур Микитишин поділився очікуваннями від матчу 18-го туру УПЛ із “Львовом”, який відбудеться у суботу, 18 березня.

– Артуре, як готується команда, як налаштовується на “Львів”?

– Все йде за планом. Розбираємо суперника, його сильні та слабкі сторони. Впевнений, чи зможемо вивчити те, як грає “Львів”. Усі команди в УПЛ сильні, слабких тут немає. Усі в кожному матчі налаштовуються на “Кривбас”, та й на всі інші клуби, по-максимуму, адже кожне очко – на вагу золота. У боротьбі за виживання “Львів” не хоче відстати, тож на нас чекає напружений матч.

– Минулий матч із “Шахтарем” ти дивився з трибуни. Що скажеш про гру партнерів? Чи важко психологічно спостерігати із боку?

– На мою думку, все було під контролем “Кривбасу”. Але перший гол став переломним. Він вплинув на подальшу гру. Щодо мене, то, справді, було важко бачити, як партнери поступаються і не можу їм допомогти. Налаштований допомогти “Кривбасу” вже у найближчих поєдинках.

Після гри команда була засмучена, адже всі довго чекали на це протистояння. Але водночас розуміємо, що це не останній тур. Слід сумлінно тренуватись до наступних матчів. На щастя доля чемпіонату не залежить від однієї зустрічі.

– У матчі зі “Львовом” не допоможе нашій команді через перебір карток Віталій Вернидуб. Наскільки це є велика втрата для нас?

– Що й казати, Віталій – один із лідерів “Кривбасу”. Його досвід дуже допомагає всім. Прикро, що він пропускає гру. Кожен гравець команди є дуже важливим для нас