Сьогодні головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт оголосив склад команди на поєдинки відбору Євро-2024 з Італією та Україною.

Більшість запитань журналістів були пов’язані з відсутністю у складі таких зірок, як Рахім Стерлінг, Бен Уайт чи Трент Александер-Арнольд.

«Ми повинні вибирати наших найкращих гравців, зберігаючи баланс між футболістом високого рівня, який грає не так регулярно, або виконавцем трохи нижчим за класом, але який перебуває у кращій фізичній формі. Рахім Стерлінг нездоровий, от і все.

Це важкий вибір, але ми спостерігаємо за всіма регулярно, в прямому ефірі по телебаченню або особисто на трибунах. Немає жодної гри, яку ми пропускаємо, і ми знаємо, що є деякі гравці, які добре грають за свої клуби, але я повинен вибрати команду та склад, які, на мою думку, дають нам найкращі шанси на перемогу в двох дійсно важливих матчах», – сказав Саутгейт.

Нагадаємо, поєдинок збірної Англії у відбірній групі С Євро-2024 проти Італії відбудеться 23 березня у Неаполі (початок – 21.45), а проти збірної України 26 березня у Лондоні (початок – 18.00).