Президент Вереса – про роботу клубу під час війни

Президент Вереса Іван Надєїн розповів про те, як клуб допомагає Україні після вторгнення російських окупантів.

“До останньої миті не думали, що росія розпочне війну проти нас. Команда проводила хороші збори у Туреччині. Ми з нетерпінням чекали на відновлення сезону. Вірили, що повернемо великий футбол у Рівне і потішимо своїх вболівальників. Але все змінилося 24 лютого. Війна застала мою родину в самому епіцентрі подій – в Ірпіні. З великими труднощами, але ми змогли виїхати з дітьми та дружиною.

Віримо у Збройні сили України. Про це я написав одразу, як прилетіли перші ракети. Сьогодні ми боремося за незалежність і майбутнє. Це історична битва. Мені здається, ми поки що не усвідомлюємо її значення повною мірою.

Усі на зв’язку. Кожен намагається бути корисним і чимось допомогти фронту та обороні. Зараз такий час, що будь-яка допомога важлива. Хтось допомагає збирати гуманітарну допомогу. Хтось займається укріпленнями. Усі дуже хочуть повернутися до мирного життя. Скажу, що як клуб ми виконали усі контрактні зобов’язання перед гравцями і тренерами включно моменту, коли почалася війна.

Також намагаємося допомогти місту, ЗСУ. Ось нещодавно взяли участь в організації виїзду дітей та жінок до Болгарії. Будемо й надалі допомагати. Усіх, хто хвилюється, хочу заспокоїти: буде Україна, буде й Верес. А ми не сумніваємося у нашій перемозі, тож тримаймо стрій.

Яка ймовірність, що чемпіонат буде дограно? Все залежить від ситуації на фронті і часу, коли Україна переможе. Це єдине, що усіх нас зараз хвилює. Не біда, якщо чемпіонат не дограємо. Потім надолужимо. Головне – викинути окупантів, цих військових злочинців з нашої землі. росія спокутуватиме свою провину поколіннями. А Україна, переконаний, отримає нове дихання. Ми швидко відбудуємо країну і станемо набагато сильнішими”, – сказав Надєїн пресслужбі Вереса.

Додамо, що Верес відправляє жінок та дітей, команди ДЮСШ Рівненщини у Болгарію. Забезпечує їм проживання та харчування.

Максимович Назар

Recent Posts

Інтер Маямі вирвав перемогу на 90+4 хвилині, Кривцов вийшов на заміну

Відбувся поєдинок 14 туру чемпіонату MLS в сіхідній конференції, в якому грали «Інтер Маямі» та…

35 хв. ago

Усик за очками переміг Ф’юрі та став абсолютним чемпіоном світу в хевівайті

Увечері 18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбулося велике шоу боксу.Читати далі

40 хв. ago

Іспанія розгромила Англію у фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17

У фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17 збірна Іспанії перемогла команду Англії (4:0). Читати далі

8 години ago

Георгій Судаков: Не зупиняюсь на досягнутому, відновлюємось і готуємось до Євро

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков підбив підсумки клубного сезона 2023/24, у якому гірники стали чемпіонами України та завоювали Кубок…

8 години ago

Шовковський: Якщо суддя свиснув фол, хоче або не хоче, але має ставити 11-метровий удар

“Біло-сині” оформили впевнену перемогу над “Кривбасом” (3:1). Олександр Шовковський розуміє емоції Вернидуба щодо призначеного пенальті,…

8 години ago