Після розгрому суперника 5:2 на виїзді Реал переміг Ліверпуль вдома з рахунком 1:0 та вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.Ліги чемпіонів УЄФА. 1/8 фіналу. Матч-відповідь.

«Реал» – «Ліверпуль» – 1:0 (перший матч – 5:2)

Бензема, 79.

Гості могли налякати господарів на 7-й хвилині, коли Салах віддав на Нуньєса, а той пробив низом, але Куртуа зреагував на удар суперника.

За чверть години гри після стартового свистку забивати могли вже мадридці – це Вінісіус Жуніор замикав скидку на дальній стійці, але Аліссон парирував удар бразильця.

Згодом вже поперечина врятувала Ліверпуль після дальнього пострілу Камавінги, а майже одразу Модрич потужно вгатив у кількох сантиметрах над воротами.

Наприкінці першого тайму мерсисайдці створили два моменти для взяття воріт, але Куртуа став на заваді ударам Нуньєса та Гакпо.

Після перерву гостріше знову діяв Реал, проте Вальверде не зумів переграти Аліссона, вийшовши з ним сам на сам, тоді як Бензема пробив вище.

Мадридці все ж досягли свого на 78-й хвилині, коли Вінісіус не зміг пробити, але встиг лежачи віддати на Бензема, який і відправив м’яч у незахищені ворота.