Головний тренер «Феєноорда» Арне Слот дав коментар перед завтрашнім матчем-відповіддю 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Шахтаря» (перша гра – 1:1).

«Я не знаю, чи багато вболівальників думають, що матч з «Шахтарем» менш важливий, ніж недільна зустріч з «Аяксом». В будь-якому випадку це суперечить нашій позиції.

«Феєноорд» вперше за 20 років може вийти до чвертьфіналу ЛЄ. Це було б дуже хорошим досягненням для нас, якби нам вдалося цього досягти.

Матч з гірниками у Польщі ніби створив образ, що «Шахтар» не дуже хороша команда. Щоб всім було зрозуміло – я так не вважаю. Це дуже сильний суперник, який прийшов з Ліги чемпіонів, пройшов «Ренн». Крім того, завтра зможуть зіграти три футболісти, які пропускали першу зустріч через дискваліфікацію.

Завтра нам буде складніше, ніж минулого тижня. В гостях ми майже все зробили правильно. Я переглядав цю гру двічі – як у пресингу, так і з м’ячем ми були чудовими. Попри те, що ми були такими хорошими, ми зіграли лише внічию. Це означає, що ми повинні бути принаймні такими ж хорошими завтра ввечері, щоб продовжити виступи в турнірі», – сказав Слот.