20-річний український футболіст Макс Кучерявий разом з Фолкерком наблизився до бажаного титулу Кубку Шотландії. Команда українця вийшла до півфіналу.

Фолкерк, кольори якого на правах оренді захищає 20-річний український півзахисник Максим Кучерявий, став півфіналістом Кубка Шотландії. 

У матчі з Ейр Юнайтед, який є представником Чемпіоншіпу, Кучерявий зіграв 82 хвилини, а його команда, яка представляє Першу лігу Шотландії (третій дивізіон), перемогла з рахунком 2:1. Українець в цій зустрічі результативними діями не відзначався. 

Так далеко у Кубку Шотландії Фолкерк дійшов вперше з 2015 року. Тоді нинішня команда Кучерявого зіграла у фіналі цього турніру, де поступилася Інвернессу. 

Цікаво, що у цьому розіграші Кубку Шотландії у півфіналі Фолкерк зіграє саме з Інвернессом, який зараз виступає у Чемпіоншіпі Шотландії (другий дивізіон).

Кучерявий є вихованцем київського футболу. Влітку 2021 він опинився у Сент-Джонстоні. Українець відправлявся на правах оренди у Брікін Сіті та Келти Хартс. Після цього у 2023 році також на умовах оренди він перейшов до Фолкерка.

Портал Transfermarkt оцінює Кучерявого у 150 тисяч євро.