Відомий коментатор в ефірі своєї авторської програми «Вацко Live» розповів, коли зможе повернутися до гри півзахисник «Динамо».

«Із того що я знаю, Микола Шапаренко відразу налаштував себе на дуже ретельний і жертовний процес відновлення. Він не розкис, не запанікував, не впав у депресію, не забухав, він був чітко налаштований відразу, він сильний дуже з точки зору характеру.

Травма дійсно складна і багато футболістів, які переживали такі травми, тренери, лікарі, вони говорять насамперед про психологічний ефект. Тобто, спочатку йде робота над відновленням, а далі подолання страху у грі. Наразі він працює як віл, дуже мотивований, вже почав навіть з м’ячем трохи працювати і навіть по воротах легенько б’є.

В «Динамо» його очікують в загальній групі в середині-другій частині квітня. На поле, якщо все буде добре, він мав би повернутися в травні місяці. Шапаренко зараз найголовніший економічний актив київського «Динамо», я думаю, саме він мав би стати наступним серйозним трансфером із «Динамо» в Європу. А якби не травма, по тій грі, що він демонстрував влітку, «Динамо» уже б мало цікаві пропозиції стосовно нього».