Головний тренер “Олександрії” прокоментував нічию своїх підопічних у матчі проти “Миная”:

“ – Важке поле, важка погода. Треба починати грати з перших хвилин, а не давати фору суперникам. З характером у нас все гаразд – це вже було видно і по передніх матчах. Але треба бути зібраними з перших хвилин, доводити до логічного завершення свою гру. Якщо з перших хвилин буде все нормально, якщо будемо зібраними, то все будемо спокійно. Хочемо перемагати. Хлопці це теж розуміють, теж цього хочуть

– Як взагалі можете оцінити гру Сігєєва?

– Знаю цього хлопця, він дуже перспективний. Ми його поступово вводимо до складу. У нього гарне розуміння гри, він нам додає більше різноманітності. Ми надіємось на нього. Це майбутнє українського футболу, повинні довіряти молодим гравцям.

– Питання щодо Микити Шевченка в контексті його появи в клубі. У нього були травми, багато пропускав і взагалі, як нам відомо, міг завершити кар’єру. Яка його фізична готовність?

– Він відновився від травм, набрав форму, все гаразд. Я вважаю, що воротарська позиція у нас надійно прикрита.

– Ви думаєте одразу про три команди. Для сну час є?

– Зараз я думаю про “Олександрію”. Коли будуть матчі збірної – буду думати про неї”, – сказав Ротань.

Для “Олександрії” ця нічия стала третьою поспіль з трьох матчів Ротаня на чолі команди. Наразі “містяни” посідають п’яте місце в УПЛ, поступаючись четвертому “Динамо” трьома заліковими пунктами.