Відомий коментатор Дмитро Джулай висловився щодо особливої ролі півзахисника Олександра Зінченка в Манчестер Сіті та Арсеналі.

“Те, що Зінченко робить зараз в Арсеналі, Гвардіола почав використовувати ще в Баварії – переставляти флангових захисників у центр поля. Згодом те саме він робив у Манчестер Сіті. Потім Артета це підхопив і зараз намагається використовувати в Арсеналі. Навіть Тірні по ходу матчів теж опинявся в центрі півзахисту.

Це вплив Пепа. Його бачення конкретних футболістів на конкретних позиціях за певних обставин. Дуже важливо, що Зінченко це все дуже органічно сприймав. Це було в Сіті, і зараз ми те саме бачимо в Арсеналі – наскільки важливим є Зінченко на цій позиції і яким є його внесок у загальний настрій команди, яка веде боротьбу за чемпіонство. Саме для цього Артета запрошував Зінченка в Арсенал. Цікаво побачити, на якій позиції його використовуватиме постійний тренер збірної України”, – сказав Джулай на своєму YouTube-каналі.

Нагадаємо, у поточному сезоні Зінченко провів за Арсенал 24 матчі у всіх турнірах, в яких забив 1 гол і віддав 2 асисти.