Український хавбек “Марселя” Руслан Маліновський поділився очікуваннями перед матчем 27 туру Ліги 1 проти “Страсбура”. Руслан разом із тренером відвідав передматчеву прес-конференцію.

“Важливо пам’ятати, що непросто переходити серед сезону. Я ще готовий не на 100%, але починаю розуміти своїх одноклубників. Ми граємо як команда, я намагаюся прогресувати з нею. Щотижня я докладаю максимум зусиль, щоб зрозуміти гру і моїх товаришів по команді, щоб вони теж розуміли мої рухи, у будь-якому випадку ми зосереджені на меті, якою є Ліга чемпіонів.

Пройшло 2 місяці, як я приїхав сюди, я почуваюся ближчим до своїх одноклубників, я почав розуміти вболівальників, клуб. Я почуваюся добре, я починаю краще інтегруватися та демонструвати все найкраще.

Я швидко відчув, що “Марсель” – дуже великий клуб у Франції. В Італії більше ухил на тактику, а у Франції – фізично сильний чемпіонат.

Залишилось 12 матчів, і всі очки важливі, ми приділимо увагу всім командам, віддамо все, а вдома навіть більше. Коли ми граємо вдома, ми не маємо давати суперникам шанс виграти, навіть забити.

Ми добре підготувалися до “Страсбуру”. Вірю, що зможемо перемогти. Ви маєте бажання перемогти, інакше ми не зможемо порадувати вболівальників. Я сподіваюся, що все пройде добре, і ми зможемо перемогти”, – сказав Маліновський.