Прімера. 25-й тур
11 березня, 15-00. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
Арбітр: Хорхе Фігероа Васкес
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Реал

“Реал” далекий від своєї ідеальної форми. У трьох останніх матчах команда жодного разу не перемогла, причому “Барсі” (0:1) та “Бетісу” (0:0) навіть не змогла забити.

Травма Бензема сильно впливає на атаку “Вершкових” – можливо, з “Еспаньйолом” настав час випустити у старті 18-річного стовпа Альваро, який вже відзначився голом у ворота “Атлетіко” (1:1). Помітно ж, що Родріго як фальшива 9-ка проти дисциплінованих команд не створює гостроти.

При цьому з “Папугами” Мадрид обов’язково атакуватиме. У поточній Ла Лізі він набрав 25 очок у 11 домашніх матчах і жодного разу не програв. “Мій дім – моя фортеця”, – це про “Реал”. І не чекайте на жодну ротацію перед “Ліверпулем”. По-перше, там є великий гандикап після гостьових 5:2, а по-друге, Мадрид і так критично відстав від “Барси” в таблиці; ще одна осічка – і майбутнє Класіко втратить свій сенс.

Еспаньйол

“Еспаньйол” має досить дивну ситуацію. Він йде на цілком респектабельному для свого статусу 13-му місці, але при цьому випереджає зону вильоту всього на 2 очки.

У трьох останніх матчах “Папуги” двічі перемогли, але це було на полі жахливого “Ельче” (1:0) та вдома з “невиїзною” “Мальоркою” (2:1). Відчуваєте рівень? Ну, а остаточно добили враження від успіхів команди Дієго Мартінеса 1:2 у Вальядоліді тиждень тому.

Так, “Еспаньйол” може вкусити будь-кого за рахунок бомбардирських якостей Хоселу та темпу Брейтвейта, але його захист з кінця січня не пропустив лише від вже згаданого “Ельче”, а Деніс Суарес ще не вписався як слід у півзахист і постійно випадає. “Папуги” нікого не бояться, це їхній козир, але потрібно багато везіння, аби вони у нинішньому стані вистояли в Мадриді.

“Реал” – “Еспаньйол”: статистика особистих зустрічей

У першому колі Мадрид помучився на “Корнельї”, але вирвав перемогу в кінці гри (3:1) завдяки гольовому чуттю Бензема.

Якщо ж копнути далі, то “Реал” виграв 13 із 15 останніх матчів проти “Еспаньйола”, а на полі “Вершкових” каталонці не перемагають з далекого 1996 року.

Орієнтовні склади

У “Реала” знову не зіграє Бензема – і це найболючіша з втрат, адже адекватної заміни йому немає; доведеться атакувати манівцями. Також поза грою захисники Ферлан Менді та Давід Алаба.

У “Еспаньйола” лише дві помітні втрати – це флангові захисники Адрія Педроса та Бріан Оліван.

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Камавінга – Себальос, Чуамені, Кроос – Асенсіо, Альваро, Вінісіус

“Еспаньйол”: Пачеко – Хіль, Монтес, Серхі Гомес, П’єр-Габріель – Дардер, Вінісіус Соуза – Пуадо, Деніс Суарес, Брейтвейт – Хоселу