Екс-футболіст ‘Шахтаря’ Олександр Сопко проаналізував з інтерв’ю FootBoom гру у матчі з ‘Фейєноордом’ Ярослава Ракицького – одного з героїв поєдинку:

‘Ми побачили Ракицького, який грав так само, як п’ять років тому. Я був приємно вражений грою Ярослава. Все, як у найкращі роки — впевненість, читання гри, утримання балансу між захисними та атакуючими діями, тобто своєчасним переведенням м’яча вперед. Нині більшість захисників цього не мають.

Ракицький продемонстрував клас і, з одного боку, я за нього радий, а з іншого — він у свої 33 роки діє фору молодим, хлопцям, які вже мають щось подібне показувати.

Взагалі, я хочу зазначити, що гра Ракицького та Трубіна в матчі з ‘Фейєноордом’ – це топ! Але його гол – це несвідома дія Ярослава. У штрафний суперника йшла низька передача і Ракицький хотів спочатку пробити потилицею, але цього не сталося, і м’яч влучив у спину, від якої і залетів у рамку. То був дуже підступний для голкіпера удар… Однак у футболі таке буває. Курйозний, звісно, ​​гол. Але Ракицького все одно слід зазначити за те, що він опинився в потрібній точці, а всю команду за те, що йшли вперед і кутовий заробили’.