Скандальні події сталися в одному з англійських барів. Стверджується, що п’яний захисник Манчестер Сіті Кайл Вокер чіплявся до жінок у приміщенні. Гравцю може загрожувати тюремний термін.

Манчестер Сіті обіграв Ньюкасл (2:0) у суботу в рамках 26 туру АПЛ. Після цього матчу Хосеп Гвардіола вирішив дати гравцям кілька вихідних, оскільки команда не грає цього тижня у Лізі чемпіонів.

Кайл Вокер з’явився з групою друзів в одному з англійських барів за кілька годин після закінчення гри проти Ньюкасла. Футболіст прибув у клуб абсолютно п’яним і провів там близько півтори години.

Під час візиту він чіплявся до однієї з жінок, з якими прийшов у приміщення, а також оголювався перед іншими дівчатами. Поліція вже розпочала розслідування із цього приводу, чоловікові загрожує до двох років позбавлення волі. Його поведінку фіксували камери, встановлені у приміщенні, повідомляє The Sun.

Це не перша витівка Уокера. 2019 року англійець мав роман із телезіркою Лорою Браун, а 2020 року модель Лорін Гудман оголосила, що вагітна від нього. Під час пандемії коронавірусу його також упіймали на приватній вечірці з двома іншими жінками. Його дружина Енні, проте, простила йому все.

Цього сезону Уокер провів за Манчестер Сіті 21 матч у всіх турнірах.