УЄФА оголосила, що створила спеціальну схему відшкодування грошей фанатам «Ліверпуля», які намагалися відвідати фінал ЛЧ у 2022 році.

Фінал проходив у Парижі. Через проблеми з організацією матчу, його початок затримали на 36 хвилин, бо не всі фани мали змогу потрапити на стадіон.

Повернення буде доступним для всіх уболівальників з квитками на виходи A, B, C, X, Y та Z, де повідомлялося про найскладніші обставини потрапляння на стадіон. Право на компенсацію отримають усі вболівальники, які, згідно з даними контролю доступу, не увійшли на стадіон до 21.00 – саме о цій годині планували почати гру. Також компенсують фанам, які взагалі не змогли потрапити на стадіон.

Зважаючи на ці критерії, спеціальна схема повернення поширюється на всі квитки, виділені «Ліверпулю» на фінал, тобто на 19 618 квитків. Оскільки УЄФА передавала всі квитки клубу, то він займатиметься компенсацією, а мерсисайдцям потім повернуть всі витрачені кошти.

Повернути квитки зможуть фани «Реала» та нейтральні вболівальники, які теж стикнулися з проблемами потрапляння на стадіон та підпадають під вказані вище критерії.

Daily Mail повідомляє, що всього УЄФА заплатить близько 3,5 млн фунтів компенсації.

Детальніше на ua.tribuna.com:
https://ua.tribuna.com/uk/football/1000000050838-uefa-vernet-sredstva-bolee-19-tysyacham-fanov-liverpulya/?utm_source=copy