Мойзе Кін отримав червону картку лише через 40 секунд після того, як вийшов на заміну у матчі «Ювентуса» проти «Роми», але це не є рекордом Серії А.

Гравець збірної Італії був виведений на поле тренером Массіміліано Аллегрі на 89-й хвилині і протримався рівно 40 секунд, перш ніж йому показали червону картку за фол на Джанлука Манчіні. Гравець «Роми» спровокував Мойзе Кіна, обережно потягнувши його за футболку, і той вирішив відбити його від м’яча.

Цікаво, що це не найшвидша червона картка в історії Серії А, оскільки рекорд належить Джузеппе Лоренцо, який зіграв 10 секунд за «Болонью» 9 грудня 1990 року, перш ніж отримав червону картку за удар ліктем легенди Парми Луїджі Аполлоні.

Кін також поступається антирекордом Джуліо Мільяччо, який протримався на полі 32 секунди за «Аталанту» в перемозі 3:0 над «Палермо» 6 грудня 2015 року.

Це була перша червона картка для Кіна в Серії А, раніше він отримав її, коли грав за «Евертон» у переможному Кубку Англії проти «Гаддерсфілд Таун» 24 серпня 2021 року.