Юнацька команда «Шахтаря» здобуває третю перемогу поспіль та продовжує боротьбу за чемпіонство

 Після гри зі «Львовом» Лосенка й Цуканова в центрі поля замінили Бундаш та Глущенко, а Савін зіграв на вістрі атаки замість Погорілого, який покинув команду. У другому таймі в юнацькому чемпіонаті дебютували Гармаш і Трифаненко.

На старті матчу команди грали здебільшого в центрі поля, не створюючи небезпеки біля воріт суперників. Проте «гірники» скористалися першою ж нагодою біля воріт «Металіста 1925»: класну атаку через лівий фланг організували Бако та Пушкарьов, а Глущенко відгукнувся на пас і відправив м’яч точно в кут воріт – 0:1. Пропустивши, харків’яни почали застосовувати високий пресинг, але «гірники» навіть під тиском грали безпомилково. Єдину нагоду для господарів під завісу тайму створив Валієв – Твардовський зреагував на удар.

У другому таймі гра пожвавішала, і «Шахтар» міг подвоювати рахунок уже після удару Бако (м’яч пройшов поруч з дев’яткою). «Металіст 1925» кілька разів загрожував після стандартів, але без акцентованих ударів. Попри це Сабалаєв на 71-й хвилині гри таки віднайшов шанс та зрівняв рахунок («Шахтар» уперше пропускає в чемпіонаті навесні). За нічийного рахунку команда Оскара Ратулутри притисла суперника до воріт, загрожуючи стандартами. Спочатку Бако чудовою передачею вивів на удар Роспутька, але захисник із меж воротарського пробив вище воріт, а потім сам Крістіан вирішив завдати прямого удару зі стандарту та поцілив точно під поперечину – 1:2.

«Шахтар» U19 перемагає, забивши по голу в кожному з таймів. Наступний матч юнацька команда проведе на виїзді 11 березня з «Кривбасом» U19.

«Металіст 1925» U19 (Харків) – «Шахтар» U19 (Донецьк) – 1:2 (0:1)

Голи: 0:1 Глущенко (15), 1:1 Сабалаєв (71), 1:2 Бако (85)