Зимовий кубок ПФЛ. Окко здобув перші очки, Нива Бузова розгромила Кремінь

П’ятий тур Відкритого зимового кубку ПФЛ стартував у п’ятницю і одразу приніс неочікуваний результат. Аутсайдер змагань харківський Окко на стадіоні НТБ Колос сподівався здобути перші свої очки у матчі з Дружбою з Мирівки, яка виграла два з чотирьох своїх матчів.

І вже на 16 хвилині після навісу Проданова з правого флангу півзахисник Окко Єсаулов опинився один на куту воротарської площі і чітко пробив у ближній кут. 1:0. Господарі мали ще кілька нагод відзначитися після контратак, та й Дружба була налаштована щонайменше відігратися, лише Шевчук мав три своїх моменти – один його гол навіть був не зарахований через порушення.

У другому таймі команди демонстрували весняний відкритий футбол, де було багато помилок і можливостей для взяття воріт. Однак, у підсумку харків’яни у насиченому на події матчі здобули першу перемогу і порадували своїх прихильників.

 

Другий ігровий день п’ятого туру Зимового кубку ПФЛ несподіванки не приніс. Кремінь приймав удома Ниву з Бузової і поступився 0:3. На 40 хвилині Сомов прорвався правим флангом до лінії воріт, прострілив у центр штрафної і Тименко з другої спроби пробив кіпера Кременя. На початку другого тайму Сомов заробив штрафний неподалік від штрафної площі Кременя і Тименко прямим ударом зробив рахунок 2:0. А за десять хвилин до фінального свистка Миколаюк навісив на п’ятачок і Тименко ударом головою зробив дубль у матчі 3:0.

Нива з Бузової повертається на другу сходинку таблиці, а от Кремінь, який і цього дня виступаааав молодіжним складом, очок поки не набирав. Завтра Лівий Берег у Вінниці зіграє з Нивою. Початок матчу о 14:00. Ця гра закриє програму п’ятого туру Зимового кубку ПФЛ.

Зимовий кубок ПФЛ. П’ятий тур

Кремінь – Нива Бузова – 0:3

Голи: Тименко, 40, 82, Головатенко, 46

Пресслужба ПФЛ

Максимович Назар

Recent Posts

Віктор Скрипник: Дуже прикро, не хочеться програвати, але у нас  ще 4 гри, все ще в наших руках

Головний тренер «Металіста 1925» Віктор Скрипник прокоментував поразку від «Кривбаса» (0:3) у 26-му турі УПЛ. Читати далі

4 години ago

Гравець олімпійської збірної України відзначився першим голом у чемпіонаті Польщі

Український лівий захисник Шльонська Єгор Маценко, який є вихованцем київського Динамо, відзначився своїм першим голом…

4 години ago

Юрій Вернидуб: Могли ще забити, моментів було вдосталь, трошки, може не пощастило

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над «Металістом 1925» (3:0) у 26-му турі УПЛ. Читати далі

4 години ago

Гвардіола встановив рекорд перемог в перших 300 матчах АПЛ

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола здобув 221 перемогу в перших 300 матчах в АПЛ. Читати далі

4 години ago

ПСЖ став чемпіоном Франції, навіть не виходячи на поле

Ліон переграв Монако (3:2) у 31 турі чемпіонату Франції.Читати далі

4 години ago

Юрій Мороз: Кожен зробив свій внесок у перемогу на турнірі в Естонії

Юнацька збірна України U-16 з футболу стала в Естонії переможцем Турніру розвитку УЄФА. 28 квітня,…

5 години ago