Після матчу з “Дніпро-1” (нічия 2:2) від “Олександрії” з журналістами поспілкувався помічник Руслана Ротаня, тренер Сергій Кравченко.

– Дуже добра гра з обох сторін. Вважаю, що нічийний результат закономірний.

– Склалося враження, що в моменті з другим голом “Дніпра-1” гравець перебував у положенні “поза грою”. А коли другий м’яч забивала ваша команда – суддя не призначив пенальті. Наскільки ви задоволені рівнем суддівства з врахуванням того, що були претензії до пані Романюк у попередньому матчі?

– Що стосується гри з “Металістом 1925”, то у нас були претензії, коли забивався нам другий м’яч. Арбітриня не побачила фол, хоча їй підказував четвертий суддя – я це чув особисто. Їй двічі казали про фол – вона не свиснула. А в іншому претензій до неї не було.

ж, я вважаю, судді впорались з матчем. Ми подивилися момент з голом Довбика – не було офсайда. Довбик був на лінії. А щодо другого голу – ми ж забили у цій атаці, тому у нас емоції позитивні. Наприкінці зрівняли рахунок, тож ми задоволені. Дуже задоволені. Пишаємося нашими гравцями. Перші двадцять хвилин нам не вдалися, хоча ми налаштовували хлопців з першої хвилини грати першим номером, не боятися, пресингувати. Поки що нам це не вдається. Головна наша мета – змінити психологію, змінити стиль на більш агресивний футбол. Вдома це навіть не обговорюється, на виїзді – те саме.