Categories: Друга ліга

Головний тренер Реал Фарми розповів про підготовку до сезону

Головний тренер “Реал Фарми” Андрій Пархоменко розповів про перебіг підготовки команди до весняної частини сезону у Другій лізі.

— У “Реал Фармі” все йде згідно із затвердженим графіком. Ми провели суміщений збір, який був насичений іграми. Порахували, що за цей період зіграли близько 25 матчів. У тому числі, три спаринги з першою командою “Чорноморця”. Моделювали різні тактичні схеми, відпрацьовували варіанти атакуючих та оборонних побудов, дивилися гравців на різних позиціях. Повноцінно приділили увагу всьому, крім витривалості, тому що ці навички ми набували саме через ігри. У будь-якому випадку, наша головна мета – бути в максимальній формі до чемпіонату, який відновлюється.

— Чи не заважали підготовці погодні умови чи інші фактори?

— Особливих нарікань немає. Так, весь тренувальний процес проходив на полі розміром 40х60 метрів, але, з іншого боку, це дозволило більше відпрацювати моменти, пов’язані зі швидкістю реакції та швидкістю мислення. Маленький простір не дозволяє відчувати обсяги, і це, безперечно, “мінус”, зате ми краще моделюємо комбінації. Думаю, за кілька тижнів ми вже перейдемо на своє натуральне поле, і тоді наш потенціал розкриється ще більше.

— Чи є можливість озвучити прізвища новобранців “Реал Фарми”?

— По новачках поки що конкретики немає, але низка виконавців для підсилення на перегляді у нас, звичайно, є. Незабаром ми визначимося і тоді назвемо прізвища. Зважаючи на те, що зараз ми вже не можемо заявляти аматорів, серед новачків будуть лише професійні футболісти.

– Як показує себе молодь?

— Здебільшого лише позитивні моменти. У молоді величезне бажання, але, звичайно, забагато метушні і немає стабільності. Тривожить і наявність браку в простих ситуаціях, однак, у будь-якому разі, головне, що всі хлопці небайдужі та всі дуже стараються! Прогрес видно і якраз через велику кількість ігор футболісти ростуть ще швидше.

— Проміжними підсумками зборів ви, зважаючи на все, задоволені.

– Абсолютно! Атмосфера всередині колективу дуже гарна. Ми робимо спільну справу, щоб команда з кожним днем давала найкращий та найкращий результат. Вагомий показник – 9 голів Миколи Івановича у двох лігах Зимової Першості. У віці 57 років таке досягнення каже саме за себе! Наш президент власним прикладом показує, що й у 57 можна розвиватись. Микола Іванович не пропустив жодного тренування, і в обоймі команди він – такий самий гравець, як і всі інші. Можна тільки пишатися та рівнятися.

Максимович Назар

Recent Posts

Юрій Мороз: Кожен зробив свій внесок у перемогу на турнірі в Естонії

Юнацька збірна України U-16 з футболу стала в Естонії переможцем Турніру розвитку УЄФА. 28 квітня,…

32 хв. ago

Серія А. Аталанта перемогла Емполі Коваленка

Український півзахисник Віктор Коваленко всьоме поспіль опинився в запасі "Емполі" на матч Серії А. Сьогодні…

39 хв. ago

Забарний має найбільше хвилин на полі у сезоні 2023/24 серед гравців топ-5 ліг віком до 22 років

Захисник «Борнмута» Ілля Забарний очолює рейтинг за кількістю ігрового часу в сезоні 2023/24 (клуб+збірна) серед…

1 годину ago

Арсенал цього сезону АПЛ ще не програв жодного матчу проти команд великої шістки

«Арсенал» переміг «Тоттенгем» (3:2) у 35-му турі АПЛ.Читати далі

1 годину ago

Ракув підтримав Кочергіна: українець поставив на місце радикальних фанів Відзєва

Ракув після переможного матчу 30 туру Екстракляси проти Відзєва (1:0) став на захист українського півзахисника…

1 годину ago

УПЛ. Кривбас розгромив Металіст 1925

Недільний ігровий день очним поєдинком закрили команди Юрія Вернидуба та Віктора Скрипника. Криворізький та харківський…

1 годину ago