Юнацькі команди Вереса і Чорноморця грають унічию у стартовому матчі весняної частини чемпіонату VBET ліги U19.

Верес U19 – Чорноморець U19 – 0:0

чемпіонат України серед юнацьких команд, VBET ліга U19
3 березня 2023 року, Рівне, НТБ Верес, 13:00

Арбітр: В.Грицай (Київська обл). Асистенти: Д.Башкіров (Донецька обл.), Т.Ніконенко (Харків). Четвертий арбітр: М.Фірсов (Рівне). Спостерігач арбітражу: Д.Кутаков (Київська обл.).

Верес U19: Кулик (Бібіков, 69) – Протасевич, Даценко, Савчук, Ромасюк, фундук, Вадовський, Шух, Волченко (Зайко, 46), Годя, Ковалюк (Вороб’як, 60). Запасні: Устимець, Дрозд, Петров, Пилипчук.
Старший тренер: Олег Шандрук.

Чорноморець U19: Ширяєв – Марков (Терещенко, 80), Дихтерук, Ішимський, Ухань, Щекотилін (Драч, 46), Граждан, Мельник, Янчук, Пшеничнюк, Урсолов (Баранюк, 69). Запасні: Пірожок, Новицький, Макзенко, Чепраков, Бойко.
Старший тренер: Анатолій Діденко.

Попередження: Савчук (28) – Урсолов (34), Драч (50), Мельник (56).

Після тривалої перерви юнацька команда народного клубу також повноцінно повернулася до Рівного. Стартовий поєдинок весняної частини сезону підопічні Олега Шандрука провели на синтетичному полі тренувальної бази червоно-чорних на вулиці Захисників Маріуполя. Суперниками Вереса у цій грі стали юнаки одеського Чорноморця.

Саме рівняни краще розпочали матч.Вже на третій хвилині поєдинку Максим Вадовський класно на льоту упіймав м’яча і пробив у поперечину воріт одеситів.

Згодом хороший шанс забити отримав капітан червоно-чорних Михайло Протасевич. Він підключився до атаки на своєму правому фланзі і завдав точного удару, але надійно зіграв у цьому епізоді Іван Ширяєв.

Голкіпер Чорноморця безпомилково зіграв і перед перервою, коли парирував удар Максима Вадовського.

У другому таймі на полі було багато боротьби, але по-справжньому гольових моментів упродовж цієї сорокап’ятихвилинки глядачі YouTube-каналу Veres TV не побачили.

У підсумку – нульова нічия. Верес U19 перервав чотириматчеву програшну серію у чемпіонаті. Втім, перемогти, незважаючи на територіальну та ігрову перевагу, рівняни не змогли.

Завтра, 4-го березня, на стадіоні Авангард у Рівному зіграють головні команди Вереса та Чорноморця. Початок о 14:00.