Categories: УПЛ

Ігор Йовічевич: Дуже важливі три очки, тому що ми зменшили відставання від Дніпра-1

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевич дав коментар після перемоги над «Минаєм» (4:1) в перенесеному матчі 9-го туру УПЛ.

– Матчі та суперники в УПЛ дозволяють якісно підготуватись до єврокубкових поєдинків?

– Це два різні турніри. Чемпіонат – головний пріоритет для нас, бо без вдалих виступів у чемпіонаті не буде єврокубків. Важливо, щоб наступні матчі завершувалися так само, як з «Минаєм», адже це дасть змогу знову грати у єврокубках.

Сьогодні матч видався таким, яким ми хотіли його бачити: агресивно виявити себе на старті, щоб спрямувати гру в потрібне нам русло. Ми діяли проти непростого суперника, хоча результат і переконливий, але я б не сказав, що ми мали легку прогулянку.

Моментів було достатньо, щоб рахунок був іще більшим. Але «Минай» у першому таймі показав, що в контратаках вони можуть загострювати гру з будь-яким суперником.

Дуже важливі три очки, тому що ми зменшили відставання від «Дніпра-1». Зараз розпочинається надцікаве друге коло, де кожен поєдинок буде дуже відповідальним і ти не матимеш права на помилку. Ми готові і хочемо продовжувати в тому ж дусі, хоча ще є і єврокубкові матчі. Тільки час покаже, де ми будемо, але команда готова як ментально, так і фізично.

– Прокоментуйте гру Коноплі.

– Конопля стабільно грає на своїй позиції, він уже знає вимоги і впевнено почувається. Ви бачите, що в кожній грі Юхим ефективний, адже заробив два пенальті, – сказав Йовічевич.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Директор Шахтаря: В матчі чемпіонату U-19 була провокація з боку гравця “Динамо

Директор зі стратегічного розвитку та комунікацій "Шахтаря" Юрій Свиридов прокоментував розбірки під час матчу 28-го туру…

39 хв. ago

Мбаппе на аукціоні придбав за 520 тисяч євро портрет Пеле

Нападник ПСЖ та збірної Франції Кільян Мбаппе за 520 000 євро придбав на аукціоні портрет…

47 хв. ago

В’ячеслав Суркіс: Діти з Шахтаря в кричалках ображали мою сім’ю, мене, Динамо та його гравців

Голкіпер «Динамо U-19» В’ячеслав Суркіс розказав про сутичку під час матчу 28-го туру проти «Шахтаря» (2:1). Читати далі

50 хв. ago

Модрич відхилив 2 пропозиції від інших клубів і висловив бажання залишитися в Реалі

Півзахисник «Реала» Лука Модрич висловив бажання залишитися в клубі, повідомляє інсайдер Фабріціо Романо. Читати далі

54 хв. ago

Ворскла – УАФ: Два матчі – два рішення, що вплинули на результат. Коли це закінчиться?

«Ворскла» опублікувала офіційне звернення до УАФ з приводу помилкових суддівських рішень на користь суперників полтавців. Читати далі

59 хв. ago

Дмитро Шастал: Матч проти Олександрії обіцяє бути вогняним

Півзахисник рівненського «Вереса» Дмитро Шастал поділився очікуваннями від матчу 29-го туру УПЛ проти «Олександрії»:Читати далі

1 годину ago