Про другий тренувальний збір та контрольні матчі у Хусті розповідає наставник Карпат Андрій Тлумак

– Пане Андрію, після першого збору у Львові Карпати змінили локацію на Закарпаття. Чи все вдалося виконати, що планували?

– Вперше обрали Хуст. І я задоволений, що саме у Закарпатті провели другий тренувальний збір. Для команди були створені хороші умови, та й погода була сприятливою. Футболісти працювали з повною віддачою і це може лише радувати. Ми провели хороші три контрольні гри з добротними та амбіційними командами. Тож отримали достатньо інформації про наших футболістів. Усе, що запланували – виконали.

– У трьох матчах дві перемоги та нічия.

– З Прикарпаттям хлопці показали хорошу гру і перемогли 3:0. Із Севлюшом теж мали перевагу, яка втілилась у два забиті м’ячі. А ось нічию 1:1 з ФК Хуст можна пояснити певною втомою наших гравців, тому не все вдавалося у цій грі. Але такі матчі корисні, адже бачимо над чим ще варто працювати. Загалом усі наші футболісти мали достатньо ігорового часу на полі.

– На цей збір їздили молоді Артур Шах, Андрій Ломницький та Віталій Катрич.

– Шах та Ломницький уже грали в чемпіонаті, а Катрич був у заявці. Це талановиті хлопці. Вони добре провели перший збір, тому і вирушили до Хуста. Загалом на першому зборі у Львові усі футболісти Карпат-2 старалися і радий за нашу молодь. Ми за усіма слідкуємо.

– Завершальний матч на другому зборі Карпати зіграють проти тернопільської Ниви у Львові.

– Тернополяни добряче нам потріпали нерви в чемпіонаті. Ми двічі перемагали на останніх хвилинах по 1:0. Тому контрольна гра з таким суперником буде корисною у всіх аспектах.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ФК Карпати