Головний тренер «ПСЖ» Крістоф Гальтьє прокоментував перемогу команди в матчі 25-го туру чемпіонату Франції проти «Марселя» (3:0).

«Ми дуже щасливі. Нам була потрібна ця перемога, щоб закріпитися на вершині турнірної таблиці, враховуючи результати «Ланса» та «Монако». Розуміли, що у випадку перемоги матимемо значний відрив від переслідувачів, але очевидно, що доля чемпіонства вирішувалась не в цьому матчі.

Також ми повинні були якось відреагувати на очах наших вболівальників на поразку в Кубку Франції, вони гнали нас до перемоги в матчі з «Ліллем» і відвідали наше тренування перед цією грою, тому ми присвячуємо цю перемогу саме їм, я знаю, що вони будуть щасливі й пишатимуться нами.

Кіліан — важлива зброя нападу з його забіганнями на спину, але також відіграло свою роль повернення до тактики, над якою ми багато працювали протягом перших чотирьох місяців сезону.

200-й гол Мбаппе? Перш за все, треба відзначити Едінсона Кавані, який був великим нападником нашого клубу, повторити цей рекорд — великий показник, і ми підозрюємо, що Кіліан поб’є його, але я не знаю, чи планував він це зробити в цьому матчі.

Що я точно знаю, так це те, що Кіліан був зосереджений на тому, щоб зробити все можливе для перемоги команди, і це найважливіше», — сказав Гальтьє.