Спортивний директор “Агробізнесу” Євген Сіньков підтвердив плани клубу про повернення у Першу лігу з наступного сезону.

– Євгене Васильовичу, ЗМІ повідомили, що ваш клуб у числі тих кількох, які призупинили виступи, але готуються повернутися у Першу лігу із сезону 2023/24. Підтвердите інформацію?

– Так, ця інформація відповідає дійсності.

– На якій стадії проходження процедури атестування? Який параметр здаєте?

– До 28 числа потрібно здати параметри по інфраструктурі клубу. В цілому робота проходить конструктивно, наш клуб не є дебютантом змагань, а тому чітко виконує вимоги щодо ліцензування.

– Щодо клубу зрозуміло. А як щодо команди? У якому вигляді зараз “Агробізнес”?

– Головний тренер є, це Олександр Чижевський, є тренер воротарів, масажист-лікар, лікар. Штаб весь є, крім помічника головного тренера.

– А склад? Гравці зараз є контрактах?

– Ми набираємо оновлений склад – уже є певні напрацювання, і ближче до початку нового сезону, звичайно, всіх представимо й презентуємо. Проходимо атестацію і паралельно будемо займатися комплектацією команди. У нас заявка першого липня, тому час ще є.

– Відомо, що співробітники вашого клубу захищають батьківщину. Як їхні справи, чи зі всіма все в порядку?

– Так, засновник “Агробізнесу” Олег Михайлович Собуцький і практично весь тренерський штаб команди та адміністрації клубу, крім мене, так як я літня вже людина, знаходяться на війні. 11 представників нашого клубу на фронті й допомагають боронити нашу Батьківщину, – розповів Сіньков.