В межах 23-го туру чемпіонату Нідерландів суперник донецького Шахтаря в Лізі Європи роттердамський Фейенорд здобув перемогу над Фортуною.

Ередивізі, 23-й тур.

Фортуна – Фейенорд  2 : 4.

0 – 1. Наварро – 10-автогол.

0 – 2. Віффер – 16.

0 – 3. Хіменес – 43.

1 – 3. Дуарте – 48.

1 – 4. Ігор Пайхао – 63.

2 – 4. Сіовас – 84.

Фейєнорд заволодів ініціативою з перших хвилин зустрічі. Команда Арне Слота намагалася забити швидкий гол і цей їй вдалося. Подача кутового призвела до метушні в штрафному майданчику Фортуни. Іспанський захисник не впорався і переправив м’яч у свої ворота. Через декілька хвилин підопічні Вергоссена мали шанс зрівняти рахунок, але Їлмаз не влучив в пусті ворота. На 16 хвилині Віффер із-за меж штрафного майданчика точно пробив і подвоїв перевагу Фейєнорда. Під кінець першого тайму третій м’яч забив Хіменес, користавшись помилкою в обороні.

На початку другого тайму Фортуні вдалося відіграти один гол. Його автором став Дуарте. На 63 хвилині матчу Фейєнорд збільшив свою перевагу, забивши четвертий гол. Крапку у зустрічі поставив Сіовас, який вдало вистрибнув на подачу кутового.

Фейєнорд посідає перше місце в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 49 балів. Фортуна перебуває на 11 сходинці з 26 пунктами. Нагадаємо, що підопічні Слота зіграють в 1/8 фіналу Ліги Європи проти Шахтаря. Перший поєдинок заплановано на 9 березня. Початок зустрічі о 22:00 за київським часом.