Усі три матчі Відкритого зимового кубка ПФЛ виграли господарі

На стадіоні Лівий Берег однойменна команда, яка лише влітку має намір відновити свої виступи у VBET UA Перша, була фаворитом протистояння з учасником Чемпіонської групи Першої ліги кременчуцьким Кременем. З однією поправкою. Справа в тому, що Кремінь здебільшого залучає до турніру ПФЛ свою молодь, а керує командою призначений нещодавно тренер Кременя-2 Ярослав Здирко. Попри це, у першому таймі молоді вихованці кременчуцького футболу виглядали досить упевнено, створивши кілька моментів біля воріт Чернятинського. Але вже на початку другого тайму команда Віталія Первака вийшла вперед – Сухоручко скористався передачею Войцеховського і забив у порожні ворота. Натиск на ворота гостей перетворився у другий гол від Співакова, який забив ударом головою після навісу зі штрафного Астахова 2:0.

А от у матчі за участю Дружби і вінницької Ниви героєм матчу став півзахисник команди із Мирівки, вихованець чернігівського футболу Артем Грищенко. Уже на п’ятій хвилині він віддав чудову передачу до центру штрафної і Недоля відкрив рахунок у матчі. За десять хвилин Грищенко скористався передачею з флангу від Мачуленка і забив у порожні ворота. А наприкінці другого тайму півзахисник Дружби проявив індивідуальну майстерність і з району штрафної пробив Поповича 3:0. Цікаво, що Нива грала досить бойовим складом – відсутнім у заявці був лише капітан і найкращий форвард команди Артур Загорулько. Нива вперше програла у турнірі Ліги, а ось Дружба здобула свою другу перемогу і зрівнялася зі своїми сьогоднішніми опонентами в таблиці за очками.

Ще один матч пройшов у Києві, Чайка приймала харківський Окко, який відпочивав минулого туру. Господарі двічі у середині першого тайму забили – на 21 хвилині Литовченко був першим на добиванні, а за кілька хвилин асистував Ндукве і довели матч до перемоги 2:0. Таким чином Чайка приєдналася до квартету команд, у яких по шість очок.

Відкритий зимовий кубок ПФЛ

Четвертий тур

25 лютого

НТБ «Колос» с. Софіївська Борщагівка. 12:00

Дружба (Мирівка) – Нива (Вінниця) – 3:0

Голи: Недоля, 5, Грищенко, 15, 83

Арбітр – Ігор Сташук (Чернігів).

 

«Лівий берег» Київська обл. 13.00

Лівий Берег (Київ) – Кремінь (Кременчук) – 2:0

Голи: Сухоручко, 47, Співаков, 81.

Арбітриня – Катерина Усова (Київська область)

 

СКК «Софіївський» с. Софіївська Борщагівка. 14:00.

Чайка (Петропавлівська Борщагівка) – Окко (Харків) – 2:0

Голи: Литовченко, 21, Ндукве, 24.

Арбітр – Павло Децюк (Чернігів)

 

П’ятий тур

Четверте березня (базова дата)

Кремінь – Нива Бузова

Нива Вінниця – Лівий Берег

Окко – Дружба

Чайка пропускає тур через непарну кількість команд.

Турнірна таблиця:

  • Лівий Берег (12 очок, 4 матчі),
  • Нива В (6 очок, 3 матчі),
  • Нива Б (6 очок, 3 матчі),
  • Чайка (6 очок, 4 матчі),
  • Дружба (6 очок, 4 матчі),
  • Окко (0 очок, 3 матчі),
  • Кремінь (0 очок, 3 матчі).

Пресслужба ПФЛ