У суботу, 25-го лютого, “Аль-Айн” Сергія Реброва грав у Суперкубку країни проти “Аль-Шарджа”. Матч закінчився поразкою команди українського тренера 0:1.

Ще одна неприємність – травма українця Андрія Ярмоленка. Наприкінці першого тайму футболіст, перебуваючи наодинці, впав на газон, хапаючись за задню поверхню стегна. Ярмоленка одразу ж замінили.

Свій вердикт щодо травми виніс спортивний лікар Дмитро Бабелюк.

“Як видно з відео, гравець травмував чотирьохголовий м’яз стегна. Ярмоленко пробував поприсідати, намагаючись протестувати м’яз та впевнитися, чи саме в цьому місці травма. М’язи передньої та задньої групи стегна часто травмуються під час спринту, що трапилося і цього разу…

…Залежно від складності травми, на відновлення від неї може піти від трьох до шести тижнів. Зважаючи, що матч проти Англії вже через чотири тижні, а ще слід потренуватися та набрати форму, шанси на те, що Андрій допоможе збірній – мінімальні”, – зазначає джерело.

Відзначимо, що збірна України розпочне перший у цьому збір 20-го березня. На 26-те березня запланований перший в цьому році офіційний матч – проти збірної Англії у рамках відбору до Євро-2024.