У матчі 25-го туру англійської Прем’єр-ліги Лестер приймав у себе вдома лондонський Арсенал Олександра Зінченка. Матч закінчився перемогою Арсеналу з рахунком 1:0.

Лівий захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко з’явився у стартовому складі команди Артети. Варто зазначити, що українець був капітаном «канонірів» у цьому матчі.

Перед поєдинком Арсенал знаходився на першій позиції в АПЛ, випереджаючи Ман Сіті на два очки. Суперник лондонців Лестер знаходився у нижній частині турнірної таблиці.

Арсенал прогнозовано заволодів ініціативою у матчі. Підопічні Артети створювали тиск на гравців Лестера, але не могли створити по справжньому гольовий момент.

Команди так і не змогли відзначитися в першій половині гри і пішли відпочивати за рахунку 0:0.

Другий тайм розпочався стрімко. Вже на 46-й хвилині Арсенал вийшов вперед. Леандро Троссард знайшов у штрафному майданчику партнера по команді, яким виявився Габріел Мартінеллі і той закрутив м’яч у правий кут воріт. Денні Ворд не зміг цьому завадити.

Більше команди не забивали. Проте варто відзначити цікавий факт. 21-річний Сака зіграв свій 66 матч в АПЛ поспіль, це абсолютний рекорд

Зінченко відіграв всю гру. Фінальний свисток зафіксував рахунок 1:0 на користь Арсеналу.

Лестер – Арсенал – 0:1

Гол: Мартінеллі, 46

Таким чином Арсенал залишився на першій позиції, а Лестер залишився на 14 сходинці в турнірній таблиці АПЛ.