Головний тренер “Фейєноорда” Арне Слот прокоментував підсумки жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи для своєї команди. На цій стадії ротрдамцям доведеться зіграти проти донецького “Шахтаря”.

“Зараз ми граємо проти сильного суперника, але вони грають не у своїй країні. Причина, звичайно, жахлива, але мені здається, що всім подобається грати вдома, тому що ти хочеш, щоб за тобою стояли твої вболівальники. В іншій країні цей стадіон, найімовірніше, не буде повністю заповнений їхніми власними вболівальниками. Тож мені не здається проблемою, що першу гру ми граємо на виїзді”, – сказав Слот, якого цитує vi.nl.

“Те, що я знаю про них, відноситься до минулого. Коли Роберто Де Дзербі був їхнім тренером, вони грали у феноменально красивий футбол. Але це було з іншими гравцями та іншим тренером. Останнім часом я мало бачив їхню гру, включно з учорашнім вечором”, – Слот має на увазі гру з “Ренном”, яку українці виграли по пенальті.

“Вони знищили цю команду, тож, без сумніву, вони будуть хорошою командою. Але я також думаю, що між ними могли бути одна або дві команди, які заздалегідь були трохи сильнішими”, – визнав Слот.

Нагадаємо, перший матч, у якому “Шахтар” буде номінальним господарем поля, відбудеться 9 березня, матч-відповідь у Нідерландах – 16 березня.