Давід Алаба отримав травму під час матчу Реала проти Ліверпуля (5:2). Іспанська газета Marca майже впевнена, що австрієць пропустить майбутнє столичне дербі.

Мадридський «Реал» жахливо стартував проти «Ліверпуля». «Червоні» швидко повели у два м’ячі, причому перший гол був забитий підкатом у захисті Давіда Алаба. Австрієць підійшов до цього поєдинку з легкою травмою, яку завдав Еден Азар на розминці. Колишній гравець «Баварії» не дограв до перерви і тренер був змушений його замінити. Алабу на полі замінив Начо, з яким Королівська команда впоралася набагато краще. У підсумку вони розгромили господарів, вигравши з рахунком аж 5:2.

Однак це не означає, що втрата Алаби не є ударом для Карло Анчелотті. Однак іспанська Marca не має хороших новин для вболівальників “Лос Бланкос”. 30-річний гравець майже напевно не буде присутній на суботньому дербі з мадридським “Атлетіко”.

Останнім часом Алаба не щастить з травмами. Однак після попередньої травми він відразу ж повернувся в стартовий склад і зіграв ще чотири матчі. Це навантаження виявилося непосильним для його м’язів. Тому у зустрічі за першість у столиці він буде відсутній.

Трохи більше оптимізму щодо Родріго, який також покинув поле “Енфілд Роуд” через травму. Однак Карло Анчелотті, ймовірно, не ризикне виставляти бразильця в стартовому складі в суботу. Тим більше, що останніми тижнями його улюблений склад атаки складається з Вінісіуса, Каріма Бензема та Вальверде, а також у нього в запасі Марко Асенсіо.

Початок суботнього мадридського дербі о 22:00.