Вболівальники французбкого “Ренна” шоковані вильотом своєї команди з Ліги Європи.

Caramba: “У мене немає слів. Давайте, виливайте свою ненависть на бездарність “Ренна” та всіх інших французьких клубів у єврокубках. Але особисто мене найбільше охоплює смуток. Смуток від того, що сподівався і справді вірив у те, що ми вже виграли цей матч, який, як здавалося за дві хвилини до кінця, неможливо вже програти… Це так несправедливо, це так жахливо та бридко… Немає таких слів, щоб описати моє розчарування! Нажаль, кінець сезону буде довгим і сумним для всіх нас”.

DJiot: “Ганьба. Знову і знову. Коли здається, що тебе вже ніщо не здивує, ти бачиш гол у свої ворота на останній хвилині та неймовірно ганебну серію пенальті. Дякую, “Ренн”. Ти справді вмієш дивувати своїх уболівальників. Страшно уявити, що попереду”.

Sel: “Шахтар” зіграв жахливо, але це було передбачувано. Ми зіграли добре, набагато краще, ніж у першому матчі. І за це спасибі тренерському штабу, зробили висновки з помилок. Але я не можу звинувачувати Женезіо за те, що сталося наприкінці матчу. Ми забили у свої ворота, ми не могли нормально пробити пенальті. У цьому немає вини тренера. “Шахтар” продав душу дияволу, щоб пройти далі. Інакше я не можу пояснити те, що сталося наприкінці матчу”.