Головний тренер «Наполі» Лучано Спаллетті підбив підсумки матчу з «Франкфуртом» (2:0) у Лізі чемпіонів.

«Я дуже задоволений виступом, бо від початку команда грала з характером, взяла гру під свій контроль і зробила те, що хотіла. Претензій немає, хоча ми мали можливість забити більше голів, але це добре, — сказав Спаллетті Sport Mediaset. – Головне полягало в тому, що, намагаючись забити другий гол, ми ніколи не повинні втрачати рівновагу. Команда виявила зрілий підхід, і я задоволений цим».

«Небезпечніше було дозволити супернику взяти гру під свій контроль. Моя команда справді добре пресингувала, не дозволяючи господарям розпочати контратаки, і ця негайна агресія була вирішальною, щоб перешкодити «Франкфурту» повернутися у гру».

«Я все ще думаю, що наші шанси на вихід у наступний раунд 50 на 50, тому що лише один момент може змінити все. Нам потрібна максимальна скромність, тому що коли ви стикаєтеся з командою, яка переконана в тому, що у вас є перевага, ви можете зіткнутися з несподіваними ситуаціями. Гордість – найбільший ворог. Ми довели, що можемо грати в плей-офф ЛЧ, але нам ще потрібно заслужити це у матчі-відповіді».