Прем’єрний спаринг на закарпатських зборах завершився розгромною перемогою “Карпат”. Дубль з асистів Івана Когута та гол Миколи Когута забезпечили “левам” звитягу з рахунком 3:0.

Головний тренер львівських “Карпат” Андрій Тлумак прокоментував поєдинок з “Прикарпаттям”:

“У нас є свої завдання і цілі та розуміння того, чого саме ми хочемо від цих зборів. Команда працює під великими навантаженнями і ми свідомо дали одній групі з десяти гравців провести у цьому матчі 70 хвилин, а інші десять футболістів зіграли 20 хвилин. Наступний поєдинок гратимемо навпаки. Хлопці, які завершували сьогоднішній спаринг, розпочнуть наступний у старті, а ті гравці, які починали сьогодні з перших хвилин, з‘являться на полі пізніше. Завдання, які перед нами стоять, вимагають, щоб ми постійно перемагали. Тому ми максимально сконцентровані і зберігаємо дух переможця. Ми завжди кажемо нашим хлопцям, що не важливо, який це матч, на зборах чи офіційний – ми повинні перемагати. Однозначно, ми звертаємо увагу на результат і якість гри. Ми забили три м’ячі сьогодні, тому я задоволений”.

“Ми вдячні “Прикарпаттю” за те, що вони дали можливість попрацювати з двома тактичними схемами. У першому таймі івано-франківці діяли у п’ять захисників, а в другому перейшли на чотири. Тому це для нас був хороший спаринг у тактичному плані. У них завжди була бойова та хороша команда. Вважаю, що лише випадок завадив їм потрапити у першу четвірку”.