В межах 3-го туру BGV Winter Cup визначався цьогорічний володар трофею – у вирішальному матчі зійшлися Полісся та Ворскла.

BGV Winter Cup

Полісся Житомир – Ворскла Полтава  2 : 2 пен.

1 – 0. Кисленко – 12.

1 – 1. Сафері – 46.

2 – 1. Чеснаков – 61-автогол.

2 – 2. Феліпе – 76.

Післяматчевасерія пенальті:

0 – 1. Сафері

1 – 1. Грицук

1 – 2. Чеснаков

2 – 2. Кушніренко

2 – 3. Кравець

3 – 3. Морозко

3 – 4. Скляр

4 – 4. Шаповал

4 – 5. Рікардо Лопес

4 – 5. Гітченко (голкіпер)

У протистоянні між “Ворсклою” та “Поліссям” визначався переможець зимового турніру Winter Cup. Перед матчем перевага була в полтавчан, адже вони на один заліковий пункт випереджали представника Першої ліги. Нагадаємо, що у випадку нічиєї в основний час відразу пробиваються пенальті.

Долю першого тайму вирішив епізод, який стався у дебюті протистояння. Після подачі Янакова з кутового відзначився Кисленко, який сьогодні заміняв Будківського – 0:1. Таким чином, на перерву команди пішли за переваги підопічних Калітвінцева.

На початку другої половини зустрічі полтавчани зрівняли рахунок. Сефері реалізував вихід один на один – 1:1. Проте, підопічні Скрипника раділи не довго. Перша акцентована атака “Полісся” в другому таймі завершилася голом. М’яч після удару Крушинського з рикошетом від Чеснакова залетів у ворота – 1:2. Представник УПЛ зміг відгратися вдруге поспіль завдяки точному удару Феліпе – 2:2. Основний час зустрічі завершився внічию.

В серії пенальті перемогу святкували полтавчани – 5:4. Ісенко парирував удар Гітченка. Таким чином, “Ворскла” перемагає на Winter Cup.