Захисник “Динамо” Денис Попов, який сьогодні, 17 лютого, відзначає свій 24-й день народження, поділився враженнями від переможного спарингу з латвійською “Лієпаєю” (2:0) та підтримки українців на трибунах в Анталії.

– Відсвяткувати перемогу, нехай і в товариському матчі, у компанії українських уболівальників – мабуть, найкращий подарунок?

– Так, приємно, що навіть у Туреччині ми маємо таку підтримку. Добре, що ми сьогодні виграли. Вважаю, що провели дуже гарний спаринг. Набираємо обертів – це для нас найголовніше.

– Що ти відчував, коли з трибуни лунали вітання з днем народження?

– Приємно, що на матч прийшла така велика кількість наших співвітчизників та, зокрема, дітей. Було помітно, що вони вболівали за нас і щиро вітали, тому їм дуже вдячний.

– У якій функціональній готовності зараз “Динамо”?

– Не можу сказати про функціональну готовність у відсотках, але ми почуваємося на полі вже набагато краще, є певний запас. У нашій команді багато молоді, тому дещо вдається, а дещо – ще ні, але ми намагаємось і награватимемо взаєморозуміння на полі, щоб краще виглядати надалі.

– Більш досвідчені гравці взяли молодь під своє крило?

– Якщо ми хочемо досягати результатів, потрібно підтримувати молодь, щоб вона якнайшвидше піднімалася на рівень київського “Динамо” та допомагала нашим перемогам.