Головний тренер “Арсеналу” Мікель Артета розкритикував суддів матчу з “Брентфордом”, які зарахували гол, забитий із положення поза грою:

– Після аналізу зображень у нас був величезний гнів і розчарування, тому що це не була людська помилка – це був великий, великий, великий випадок нерозуміння роботи. Це не прийнятно. Це коштувало нам двох очок. Їх уже не повернути, тому нам доведеться здобути ці два очки в іншому матчі. Але водночас ми цінуємо вибачення та пояснення суддів.

Ми маємо рухатися далі. Все це зробило гравців, персонал та наших уболівальників ще сильнішим і дало бажання подолати перешкоду, яку поставили перед нами. Ми готові до цього.

Вибачення арбітрів? Я буду задоволений лише в тому випадку, якщо вони повернуть мені два очки, чого не буде. Я ціную вибачення і думаю, що вони були справді щирими, але це не скасовує того, що у нас на два очки менше, ніж має бути в таблиці.

Всі роблять помилки. Але це було щось зовсім інше. Зі мною такого не було, у клубу такого не було, і я думаю, що наслідки того, що сталося, зрозумілі.