Рух продовжує допомагати українській армії – цього разу 45-та окрема артилерійська бригада ЗСУ отримала інноваційні сучасні дрони, інформує клубна пресслужба.

Ці квадрокоптери облаштовані тепловізійними камерами нічного бачення. Серед моделей, які передали “жовто-чорні”, модифіковані дрони Djimatrice 30 і Djienterprise.

Чергова партія допомоги – це те, що в нас замовили наші військові, те, що для них найнеобхідніше. Сучасна війна, яка триває в Україні, є більш технологічною, можна сказати, що це війна дронів.

Те, що ми передаємо, вкрай важливе для українських військових. Ми намагаємося передавати найкращі зразки, це найновіші розробки, які з’явилися на ринку. Вчасно зреагувавши, ми змогли отримати їх у наше розпорядження. Тож зараз передаємо нашим військовим із вірою у швидку Перемогу.

Віримо в те, що кожна наша допомога, допомога інших людей, підприємців, меценатів наближає той час. Пишаємося, що ми та всі інші люди, українці, будуть відчувати гордість і причетність до цієї Перемоги. Це нас надиха, – сказав генеральний директор клубу Ігор Дедишин.

Упродовж повномасштабної війни “Рух” неодноразово передавав захисникам вантажівки, рації, генератори, кунги, шини та багато іншого.