Головний тренер луганської “Зорі” Патрік ван Леувен розповів, як минає зимовий збір команди в Туреччині.

– На зборах у нас серйозні навантаження та хороші суперники. Погода нам також допомагає. Цікаво було грати проти всіх команд. Результат неважливий на цьому етапі. Ми робили різні склади, щоб кожен гравець отримав свій час гри. Лідери наші повинні допомогти молодим хлопцям чи новим гравцям швидше зростати у професійному плані. У кожній грі ми дотримувались свого стилю, незважаючи на склад.

Раніше, як і сьогодні, нам протистояли суперники із різним стилем. І це добре для нас. Я задоволений тим, як команда працює. Ми бачимо обсяг роботи за допомогою Catapult. Якщо щось не виходить, ми відпрацьовуємо це у тренувальному процесі. Усі допомагають одне одному. Намагаємося виправляти у наступних матчах те, що нам не вдавалося раніше.

– Які позиції потребують підсилення?

– На кожній позиції у нас є гравці. Але ми завжди хочемо підсилювати гру команди. Подивимося, які ще є таланти в Україні чи за її межами, щоб ми дивилися не лише сьогодні, а й уперед.

– Ходять чутки, що в “Зорю” може перейти Андрій Борячук.

– Я знаю його із 14 років. Він може підсилити гру нашої команди, але інформації, що він перейшов чи переходить до нас, у мене немає.